Contacteer ons


Onze vakmannen kijken er alvast naar uit u een handje te mogen helpen bij uw projecten!

ELEKTRICITEITSWERKEN

Nieuwbouw en totaal renovatie: 

Aan de hand van de bouwplannen en in samenspraak met de klant, architect en aannemer stellen wij een elektriciteitsplan op maat op . Elk aspect wordt nauwkeurig en gedetailleerd berekend, zodat u een offerte, schema's en materiaallijst in handen hebt waarop u echt kunt vertrouwen.

Heeft u een voorkeur voor een traditionele basic installatie, of eerder een uitgebreide geautomatiseerde installatie (domotica) met een hoger comfort wij realiseren ze tot in de kleinste details. 

Als de ruwbouw staat zal er een bespreking ter plaatsen gebeuren, hier kunnen dan nog altijd wijzigingen gedaan worden aan de voor opgestelde plannen.

De elektrische installatie zal volledig conform de wetgeving geplaatst worden, en pas afgeleverd worden als de keuring gedaan is .

Conform maken afgekeurde installatie en kleine renovatie:

Ook voor het conform maken van een bestaande installatie en kleine renovaties kan u bij ons terecht. Na een bespreking ter plaatsen en aan de hand van het keuringsverslag zal er een op maat gemaakte offerte opgemaakt worden .

Alle fouten op het keuringsverslag zullen opgelost worden zodat deze conform het AREI is, ook regelen wij de herkeuring zodat u bij aflevering een gekeurde installatie heeft.

Als u interesse heeft in één van deze diensten, of meer info wenst neem dan zeker contact met ons op.